top of page
Без-имени-1.jpg
   Our Story  

Het begon allemaal met reizen, veel reizen, nieuwe oorden en lokale restaurants bezoeken, lokale specialiteiten proeven. Zo zijn we geïnteresseerd in en betrokken bij wijn geraakt. Mettertijd -en met excellente wijn- evolueerden onze voorkeuren. Wij tweetjes stapten met het grootste gemak van de wereld van onze plaatste supermarkt-favoriet over op superieure wijn, verkocht in gespecialiseerde boutiques; een grand-cru bijvoorbeeld die, hoe stoffig de fles waar hij uitkwam ook geweest mocht zijn, engelachtig verfrissend smaakte. Toen ontdekten we pas echt de wonderbaarlijke wereld der natuurwijnen: wild, onbevangen en gegarandeerd anti-ennui, gemaakt ook in harmonie met de natuur en in overeenstemming met een minimale interventie filosofie.
    Toen ons huis eenmaal volstond met wijn-souvenirs en trofeeen uit heel Europa, drong het tot ons door dat het reeds een tijdje bewandelde pad, geleid had tot een nieuwe roeping in het leven, namelijk het populariseren van de deugd der nieuwsgierigheid, de moed om een nieuwe smaak te proberen en de bereidheid om de schitterende mogelijkheden van de natuur te verkennen. Dit idee plus de constante afwezigheid van natuurlijke wijnen in cafes en restaurants, het gebrek aan keuze op de wijnkaart, stimuleerden zo niet forceerden ons om dergelijke wijnen zelf te importeren.
   Genoeg gezegd en geklaagd overigens. Wij drinken liever wijn dan dat we erover spreken, snobisme en koppigheid hebben hier geen plaats, want wij geloven dat we niet al te pompeus-serieus moeten gaan zitten doen over de inhoud van ons glas, veel beter is het om er serieus plezier in te scheppen.

portrait.png
bottom of page